Teoxane fillers

Υαλουρονικό

Το υαλουρονικό οξύ Teoxane είναι γνωστό για τη χρήση του σε προηγμένα δερματικά fillers και θεραπείες αναζωογόνησης του δέρματος. Η σειρά προϊόντων Teoxane αξιοποιεί μια ειδική μορφή υαλουρονικού οξέος που ονομάζεται RHA® (Resilient Hyaluronic Acid), η οποία διατηρεί τη φυσική ελαστικότητα και ενυδάτωση του δέρματος και προσαρμόζεται στις κινήσεις του προσώπου για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Βασικά χαρακτηριστικά του υαλουρονικού οξέος Teoxane:
1. RHA® Technology: Το RHA® είναι μια κατοχυρωμένη μορφή υαλουρονικού οξέος που έχει σχεδιαστεί για να μιμείται το φυσικό υαλουρονικό οξύ του σώματος, εξασφαλίζοντας μακράς διαρκείας αποτελέσματα και φυσική κίνηση του δέρματος.
2. Βαθιά ενυδάτωση: Το υαλουρονικό οξύ της Teoxane προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση, συγκρατώντας την υγρασία στο δέρμα και ενισχύοντας τη σφριγηλότητά του.
3. Αναδόμηση και αντιγήρανση: Βοηθά στη μείωση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης, ενώ παράλληλα αποκαθιστά τον χαμένο όγκο στις περιοχές όπου εφαρμόζεται, όπως τα ζυγωματικά, τα χείλη και το περίγραμμα του προσώπου.

Η Teoxane προσφέρει μια σειρά από προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και την επιθυμητή θεραπεία:
Teosyal RHA® 1, 2, 3, 4: Καλύπτει διάφορα επίπεδα και τύπους ρυτίδων και όγκου, ανάλογα με την ένταση και την περιοχή.
Teosyal Kiss: Σχεδιασμένο ειδικά για αύξηση και διαμόρφωση των χειλιών.
Teosyal Ultra Deep: Ιδανικό για βαθιές ρυτίδες και έντονη αναδόμηση όγκου.

Διάρκεια και Αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα των προϊόντων υαλουρονικού οξέος της Teoxane είναι άμεσα και μπορούν να διαρκέσουν από 6 έως 18 μήνες, ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής, την ηλικία και τον τρόπο ζωής του ασθενούς.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο