Δερματολόγος Μαργαρώνη Γραμματική

skinmed βόρεια προάστια
skinmed δερματολόγος
skinmed βόρεια προάστια
δερματολόγος βόρεια προάστια
δερματολόγος βόρεια προάστια

Το Skinmed Dermatology Laser είναι ένα πρότυπο κέντρο κλινικής και αισθητικής δερματολογίας. Δημιουργήθηκε από τη Δρ. Γραμματική Μαργαρώνη, δερματολόγο-αφροδισιολόγο, εξειδικευμένη στην αισθητική δερματολογία .

Το ιατρείο διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για laser δερματολογικές θεραπείες. Παρέχουμε όλες τις θεραπείες αισθητικής δερματολογίας για το πρόσωπο και για το σώμα, όπως αποτρίχωση με laser, θεραπείες αντιγήρανσης και αδυνατίσματος. Επιπλέον, αντιμετωπίζουμε όλες τις δερματικές ασθένειες ενηλίκων και παιδιών, καθώς και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Το ιατρικό προσωπικό του κέντρου μας είναι άριστα καταρτισμένο και διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χειρισμό των μηχανημάτων laser, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια στην εφαρμογή των θεραπειών.

Η δερματολόγος Δρ. Μαργαρώνη ασχολείται με κάθε περίπτωση ξεχωριστά και επιλέγεται η κατάλληλη θεραπεία για κάθε περίπτωση

Το Skinmed βρίσκεται στη Δροσιά, Λεωφ. Μαραθώνος 7 στα Βόρεια Προάστια Αττικής . Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 813 2251 και να κλείσετε ραντεβού.

Προβολή SkinMed Dermatology Laser σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Βρείτε μας στο Google+

Επιστημονικοί συνεργάτες: